Delta Auto

Delta-konserniin kuuluva täyden palvelun autoliikeketju Delta Auto myy ja huoltaa Kia-, Mitsubishi-, Mazda- ja Opel-autoja paikkakuntakohtaisesti 25 toimipisteessään.

Lisäksi Delta Auto tarjoaa valtuutettua merkkihuoltopalvelua liikkeissään paikkakuntakohtaisesti Kian, Mitsubishin, Mazdan ja Opelin lisäksi myös Chevrolet- ja Saab-merkkisille autoille. Delta Auto tarjoaa monipuoliset huoltopalvelut merkistä riippumatta myös takuuajan jälkeen. Deltan PlusHuolto, joka on suunnattu kaikille merkeille ja erityisesti autoille, joiden takuu on jo päättynyt, sisältää mm. alkuperäiset tai alkuperäislaatuiset varaosat. Italialaismerkeille Delta Auto tarjoaa Suomen kattavimman ja ammattitaitoisimman huollon.

Yhteensä noin 500 autoalan osaajaa työllistävä Delta Auto on myös maan suurimpia käytettyjen autojen myyjiä. Delta Auton vaihtoautovalikoimaan kuuluvat mm. 111-kohdan tarkistusohjelman läpikäyneet laatuyksilöt, Helmi-vaihtoautot.

Delta Autoon kuuluu myös BMW-liiketoimintaa harjoittava Delta Bavaria. Deltan BMW-myynti käynnistyi Lahdessa huhtikuussa 2013. BMW-myynti on aloitettu myös Kouvolassa ja Lappeenrannassa.


Linkit: