Tutustu yritykseen

Delta työntajana – yhdessä kohti tavoitteita

  • Deltan vähittäiskaupan, Delta Auton, tavoitteena on tarjota parasta paikallista palvelua jokaisessa toimipisteessä ympäri Suomen.
  • Deltan maahantuonnin, Delta Motor Groupin, tavoitteena on olla jälleenmyyjiensä mielestä paras maahantuoja.

Yhdessä tekemällä pyrimme huolehtimaan siitä, että organisaation tekemisen henki on hyvä. Jokaiselle työntekijälle määritellään tavoite- ja kehityskeskusteluissa selkeät tavoitteet ja mittarit, joilla omaa työsuoritusta arvioidaan. Meille on tärkeää, että työntekijämme kokevat tehtävänsä mielekkäiksi ja haastaviksi, sillä tavoitteisiin sitoutunut henkilöstö on menestystekijämme.

Kehittyminen on Deltalla tärkeä arvo

Toteutamme Deltalla vuosittain koko organisaation kattavan henkilöstötutkimuksen, jonka avulla kartoitamme henkilöstömme näkemyksiä yrityksen toimintatavoista, työilmapiiristä sekä työn sisältöön liittyvistä asioista. Kyselyn tulokset osoittavat, että henkilöstömme sitoutuminen työhönsä on vahvalla tasolla.

Henkilöstömme kokee, että Deltalla on hyvä työskentelyilmapiiri, jota edesauttaa työtehtävien mielekkyys ja reilu henki työkavereiden kesken. Hyödynnämme henkilöstötutkimuksissa saamaamme palautetta toimintamme kehittämisessä, sillä meille on tärkeää, että jokainen deltalainen voi työssään hyvin.

Jokaiselle työntekijälle tavoite- ja kehityskeskusteluiden yhteydessä tehtävä koulutustarvekartoitus sekä säännölliset koulutukset tukevat puolestaan deltalaisten henkilökohtaista kehittymistä.

Useita työnkuvia

Deltassa on lukuisia erilaisia työnkuvia niin vähittäiskaupan kuin maahantuonninkin puolella – tämä mahdollistaa uralla etenemisen ja kehittymisen Deltan sisällä. Tällä hetkellä työllistämme lähes 600 autoalan ammattilaista. Osaaville ja kehittymishaluisille henkilöille voimmekin tarjota monia mahdollisuuksia eri puolilla Suomea. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja myymämme tuotteet edustavat viimeisintä teknologiaa. Toimimme myös yhteistyössä suurten kansainvälisten autonvalmistajien kanssa.

Oletko sinä Deltan seuraava vahvistus?

Etsimme jatkuvasti uusia osaajia vahvistamaan Deltan menestystä myös tulevaisuudessa. Olitpa kokenut ammattilainen tai autoalasta kiinnostunut nuori, Deltalla sinulle avautuu monia mahdollisuuksia syventää osaamistasi, näyttää kykysi ja kehittyä urallasi yhä vaativampiin tehtäviin.

Arvostamme vastuullisuutta, tulosten aikaansaamista sekä ennakkoluulotonta asennetta. Meillä pääset työskentelemään laadukkaiden merkkien parissa osana kehittymishaluista työyhteisöä.


Arvot

Arvomme määrittävät tapaamme toimia niin asiakkaiden, kumppaneiden kuin työkavereiden kanssa. Arvojemme mukaisella toiminnalla sekä henkilöstön oikeanlaisen osaamisen ja hyvän yhteistyön avulla varmistamme asiakaslupaustemme toteutumisen.

Arvojamme ovat:

  • asiakkaan palveluun sitoutuminen
  • innostava ja avoin tekemisen henki
  • osaamisen jatkuva kehittäminen
  • päätöksenteon ja vastuun jakaminen.