Johto

Tutustu Delta Motor Groupin hallituksen jäseniin.

Delta Motor Group Oy – hallitus

Sauramo HelenaHelena Sauramo (toimitusjohtaja Delta Auto Oy)

Helena Sauramo siirtyi Delta Motor Groupin palvelukseen vuoden 2010 alussa toimittuaan aiemmin muun muassa Canonilla business controllerina ja Deloittella tilintarkastustehtävissä. Deltalla Sauramo on toiminut monipuolissa, haastavissa laskennan tehtävissä – hän on luonut muun muassa sisäisen laskennan funktion ja prosessit sekä toiminut maahantuonnin talouspäällikkönä ja konsernin talousjohtajana. Sauramo nimitettiin Delta Auton toimitusjohtajaksi tammikuussa 2019.

Pekka Pättiniemi (hallituksen puheenjohtaja)

Delta Motor Group Oy:n hallituksen puheenjohtajana toimivalla Pekka Pättiniemellä on ansiokas ja monipuolinen tausta. Pättiniemi on perustanut Suomeen GE Money Oy:n ja Santander Consumer Finland Oy:n, joissa kummassakin hän toimi toimitusjohtajana noin 10 vuoden ajan ja kasvatti yhtiöt merkittäviksi toimijoiksi autorahoituksen saralla. Santander Consumer Finance on autorahoituksen markkinajohtaja Suomessa. Pättiniemi toimii myös SGN Group Oy:n ja Hobby Hall Oy:n hallituksen jäsenenä ja on toiminut Hobby Hall Oy:n toimitusjohtajana. Autokaupassa Pättiniemi on toiminut monissa johtotehtävissä, mm. Inchcape Oy:n ja Bilia Oy:n toimitusjohtajana.

Elena Lokteva

Elena Lokteva on Delta Motor Groupin hallituksen jäsen. Hän toimii niin ylimmän johdon tehtävissä kuin hallitusammattilaisena ja omaa 23 vuoden kokemuksen varainhallinnasta, vähittäiskaupasta, maahantuontitoiminnoista ja valmistavasta teollisuudesta EMEA-alueella. Elenalla on laaja kansainvälinen kokemus – hänellä on Yhdysvalloissa virallistetun tilintarkastajan pätevyys ja hän on asunut ja työskennellyt Venäjällä, Suomessa, Ranskassa, Iso-Britanniassa, Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa ja Irakissa.

Elenalla on syvä ymmärrys autokaupasta. Hän on työskennellyt toimialalla 1990-luvulta alkaen ja hänet nimitettiin Trinity Automotive Groupin CFO:ksi vuonna 2000. Tällä hetkellä Elena työskentelee neuvonantajana suuressa monikansallisessa valmistavan teollisuuden yrityksessä konsultoiden yhtiötä Itä-Euroopan laajenemisstrategian osalta.

YruZekster_120x160Yuri Zektser

Yuri Zektser on toiminut pitkään Delta Motor Group Oy:n hallituksen jäsenenä ja on tehnyt pitkäjänteistä työtä yhtiön kehittämiseksi. Zektserilla on vakuuttavavat ansiot teollisuudessa ja autoalan eri sektoreilla ja runsaasti kansainvälistä kokemusta. Hän on toiminut pitkään hallituksen jäsenenä monissa suurissa organisaatioissa, muun muassa AvtoVAZilla ja Nationalnye Targovye Bankissa. Lisäksi hän on toiminut VneshEkonomBankin puheenjohtajan neuvonantajana.