Auto-Sunin Mitsubishi-huoltotoiminnot siirtyvät Deltalle

Delta Auto Oy ja Auto-Suni ovat sopineet Mitsubishi-merkkisten henkilöautojen varaosa- sekä järkimarkkinointiliiketoiminnan siirtymisestä Deltalle. Sopimuksen myötä Auto-Sunin Mitsubishi-huoltotoiminnot päättyvät Imatralla, Kotkassa, Lappeenrannassa ja Kouvolassa ja siirtyvät Deltalle 1.6.2013 alkaen.  Delta Auto toimii jatkossa ainoana valtuutettuna merkkikorjaamona Kotkassa, Lappeenrannassa ja Kouvolassa.

Auto-Sunin Mitsubishi-huoltotoiminnot päättyvät Imatralla, Kotkassa, Lappeenrannassa ja Kouvolassa ja siirtyvät kokonaisuudessaan Deltalle 1.6.2013 alkaen. Kotkassa, Lappeenrannassa ja Kouvolassa Delta Auto on jo entuudestaan toiminut Mitsubishin valtuutettuna merkkikorjaamona, mutta nyt ainoina paikkakunnillaan. Imatran alueen Mitsubishi-asiakkaat ovat tervetulleita Imatran Delta Autoon huolto- ja korjaamotöiden osalta, missä merkkikorjaamoa vaativat työt hoidetaan yhteistyössä noin 40 kilometriä päässä olevan Lappeenrannan Delta Auton kanssa.

Jyrki Kupila

Jyrki Kupila

”Haluamme vahvistaa Mitsubishi-liiketoimintaamme, ja etenkin pienemmillä paikkakunnilla kilpailutilanteen kannalta on parempi, että huoltotoiminnot keskittyvät yhdelle toimijalle”, taustoittaa Delta Motor Group Oy:n toimitusjohtaja Jyrki Kupila tulevia muutoksia.

”Kiitämme uskollisia Mitsubishi-asiakkaitamme kuluneesta yhteistyöstä. Delta Auton panostaessa Mitsubishi-liiketoimintaansa olen luottavainen, että asiakkaistamme pidetään jatkossakin hyvää huolta”, kommentoi Auto-Sunin huoltojohtaja Antti Mäkitalo.


 

Aiheesta muualla verkossa: