Delta aloittaa BMW-liiketoiminnan Kouvolassa

Delta Bavaria on aloittanut BMW-liiketoiminnan Kouvolassa. Samassa yhteydessä Delta keskittää paikallisen liiketoimintansa Kouvolassa Korjalankadulla sijaitsevaan täysin uudistuneeseen autoliikkeeseen, jonka avajaisia vietettiin viime viikonloppuna 12.-13.10.2013.

Delta Bavaria Kouvola sijaitsee autokaupan alueella osoitteessa Korjalankatu 4. BMW-liiketoimintaa varten kiinteistöön on tehty 1500 m2 laajennus sekä liikkeen yleisilme on kokonaisuudessaan remontoitu. Delta on siirtänyt samaan kiinteistöön myös Kian ja Mitsubishin jälleenmyynti- ja huoltotoiminnot yhtiön entisestä kaupungin keskustassa sijainneesta toimipisteestä. Delta toimii Kouvolassa myös Opel-merkin valtuutettuna merkkikorjaamona.

Delta Bavaria Kouvolan autotalon päälliikö, Esa Pellikka

Delta Bavaria Kouvolan autotalon päälliikö, Esa Pellikka

”Meillä on nyt kaikki eväät menestyä. Laaja merkkivalikoima, monipuoliset huoltopalvelut, avara moderni autotalo sekä ammattitaitoinen henkilökunta valmiina palvelemaan ”, iloitsee autotalon päällikkö Esa Pellikka.

Delta työllistää Kouvolassa yhteensä 27 työntekijää. BMW-liiketoiminnan myötä aukesi työpaikka 12 uudelle työntekijälle.

Delta Auto Oy ja Oy BMW Suomi Ab tekivät maaliskuussa 2013 sopimuksen BMW:n jälleenmyynnin aloittamisesta. Sopimus kattaa BMW-liiketoiminnan Lahdessa, Kouvolassa ja Lappeenrannassa.

 


Lisää aiheesta: