Delta Auto aloittaa Mazdan myynnin ja huollon pk-seudulla Helsingin Konalassa

Täyden palvelun autoliikeketju Delta Auto laajentaa Mazda-yhteistyötään pääkaupunkiseudulle. Delta Auton Mazda-verkosto täydentyy marraskuun puolessa välissä, jolloin Delta Auto Konala aloittaa japanilaismerkin jälleenmyynnin ja huoltotoiminnan.

Mazdan myynti- ja huoltopalvelut vahvistuvat pääkaupunkiseudulla 15.11.2013, kun Delta Auto Konala aloittaa japanilaismerkin edustuksen. Myynnin aloitus ajoittuu otolliseen ajankohtaan, sillä Delta Auto pääsee mukaan Mazdan tärkeään ensiesittelyyn, Mazda3:n lanseeraukseen.

Jyrki Kupila

Jyrki Kupila

”Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme Mazda-edustuksen myös pääkaupunkiseudun toimipisteeseemme. Meillä on entuudestaan Mazdan edustus yhdeksässä toimipisteessämme ympäri Suomen ja tämä osaltaan vahvistaa asemiamme Mazdan jälleenmyyjänä ja huoltopalvelujen tarjoajana”, toteaa Deltan toimitusjohtaja Jyrki Kupila.

Deltan yhteistyö Mazdan kanssa on käynnistynyt jo vuonna 2001. Konalan lisäksi Delta toimii valtuutettuna Mazda-merkkiliikkeenä Forssassa, Hyvinkäällä, Jyväskylässä, Kotkassa, Porissa, Raumalla, Salossa, Seinäjoella ja Turussa.

Delta Auto Konala palvelee osoitteessa Ruosilantie 5, 00390 Helsinki. Edustukset: Kia, Mitsubishi ja Mazda.


Linkit: