Delta Auto Forssaan Opelin myynti sekä peltikorjaamon palvelut

Delta Auto Forssan valikoima laajeni hiljattain, kun toimipisteessä aloitettiin Opelin myynti. Uutinen on hieno alueen Opel-autoilijoille, sillä alueelta on puuttunut jonkin aikaa uusien Opelien myynti. Deltan autoliike on puolestaan jo tuttu alueen Opel-autoilijoille, sillä Delta Auto on vuosien ajan palvellut heitä huollon ja korjausten osalta.

MP_DA Forssa (26)

Delta Auto Forssa on kesän aikana kokenut remontin myötä melkoisen muodonmuutoksen. Tiloja on yleisesti kohennettu ja automyynnin edustuksia varten on rakennettu n. 500 m2 laajennusosa, josta noin puolet noudattelee nyt Opelin viimeisimmän identiteetin mukaista ilmettä. Aiemmin erillisessä kiinteistössä toimineet huoltotoiminnot ovat nyt siirtyneet samaan tilaan automyynnin kanssa. Entiseen huollon toimitilaan on rakenteilla peltikorjaamo, joka tarjoaa kattavat korjaamo- ja maalauspalvelut. Kokonaisuudessaan Delta Auto Forssa työllistää 17 työntekijää.

”Opelin suhteen olen luottavainen, sillä asiakkaat ovat jo löytäneet meidät, mallisto on houkutteleva ja yleisesti tarjontamme laajenee saksalaismerkin myötä myös pakettiautoihin”, iloitsee autotalon päällikkö Petri Kivistö.

Petri Kivistö, autotalonpäällikkö

Petri Kivistö, autotalonpäällikkö

Delta Auto Forssa palvelee osoitteessa Hämeentie 35, 30100 Forssa. Opelin lisäksi Forssassa on edustettuna Kia, Mitsubishi ja Mazda. Toimipiste tarjoaa valtuutetun merkkikorjaamon palvelut mainittujen merkkien lisäksi myös Saab- ja Chevrolet -merkeille.

Delta Auto Oy ja Opel Finland Oy allekirjoittivat Opelin jälleenmyyntisopimuksen alkuvuodesta 2013.


 

Linkit: