Delta Auto myy Delta Bavarian liiketoiminnan Laakkoselle

Delta Auto Oy  ja Autokonserni Laakkonen ovat sopineet liiketoimintakaupasta, jossa Delta Auto myy Laakkoselle Delta Bavarian liiketoiminnat Lahdessa, Kouvolassa ja Lappeenrannassa.

Delta Auto keskittyy jatkossa muiden edustamiensa automerkkien liiketoiminnan kehittämiseen 17 paikkakunnalla. Lahdessa toiminta jatkuu KIA-jälleenmyyjänä ja Kouvolassa sekä Lappeenrannassa Kian ja Mitsubishin merkeissä.

”Delta Bavarian liiketoiminnan myynti on osa Delta Auton kehitysohjelmaa ja vapauttaa pääomaa muun liiketoimintamme kehittämiseen”, toteaa Delta Auton toimitusjohtaja Pekka Ryynälä

Liiketoimintakauppa vahvistaa Laakkosen asemaa suurimpana BMW-jälleenmyyjänä Suomessa. Kaupan toteutumisen jälkeen Laakkosella on BMW-liikkeet Espoossa, Helsingissä, Joensuussa, Jyväskylässä, Kouvolassa, Kuopiossa, Lahdessa ja Lappeenrannassa.

Lahden, Kouvolan ja Lappeenrannan BMW automyynti- ja jälkimarkkinointipalvelut siirtyvät kaupan myötä Laakkoselle 1.6.2018 alkaen. DeltaBavarian henkilökunta siirtyy samassa yhteydessä Laakkosen palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Liiketoimintakauppa edellyttää vielä kilpailuviranomaisten hyväksymisen.