Delta Auton toimitusjohtaja vaihtuu

Ryynälä kuva

Delta Auto Oy:n toimitusjohtaja Mari Onkamo on irtisanoutunut ja jättää tehtävänsä yhtiön johdossa välittömästi, mutta jää hallituksen käyttöön toistaiseksi.

Delta Auto Oy:n uutena toimitusjohtajana aloittaa 20. kesäkuuta KTM Pekka Ryynälä. Ryynälällä on yli 30 vuoden kokemus autoalan johtotehtävissä, josta hän toimi 22 vuotta Autokeskuksen toimitusjohtajana.

Mari Onkamo on ollut Delta Motor Groupin palveluksessa vuodesta 2010. Vuosina 2012–2014 hän toimi konsernin talous- ja henkilöstöjohtajana. Vuonna 2014 Onkamo nimitettiin lisäksi konsernin hallinnolliseksi toimitusjohtajaksi. Vuoden 2016 tammikuussa hänet nimitettiin Delta Auton toimitusjohtajaksi.

”Haluamme kiittää Maria hyvästä suoriutumisesta haastavina vuosina aina vuodesta 2010 saakka. Marin johdolla Delta Auto kävi läpi onnistuneita uudelleenorganisointeja ja koko konsernin tulos kehittyi positiivisesti. Haluan toivottaa Marille menestystä myös tulevaisuudessa,” Delta Motor Groupin hallituksen puheenjohtaja Jukka Härmälä sanoo.

Lisätietoja:

Pekka Ryynälä, puh. 040 050 5875

Mari Onkamo, puh. 050 358 6054

Jukka Härmälä, Delta Motor Group Oy, puh. 0207 408 111


Tietoa Delta-konsernista

Delta-konsernin muodostavat maahantuontiyhtiö Delta Motor Group Oy ja vähittäiskauppayhtiö Delta Auto Oy. Delta Autoon kuuluu lisäksi yksinomaan BMW-palveluihin keskittynyt Delta Bavaria.

www.deltamotorgroup.fi

 

Delta Auto

Täyden palvelun autoliikeketju Delta Auto myy ja huoltaa Kia-, Mitsubishi-, Mazda- ja Opel-autoja paikkakuntakohtaisesti lähes 30 toimipisteessään sekä Delta Bavariassa BMW-autoja.

Delta tarjoaa lisäksi huoltopalveluja kaikille merkeille. Delta Auto on myös maan suurimpia käytettyjen autojen myyjiä.  www.delta.fi