Delta Auton toimitusjohtaja vaihtuu

Delta Auton toimitusjohtajaksi on nimitetty 1. tammikuuta alkaen Mari Onkamo, joka on toiminut Delta Motor Groupin talousjohtajana.

Delta Autoa kahden vuoden ajan johtanut toimitusjohtaja Jari Lepistö jättää yhtiön tammikuussa 2016, hän aloittaa Containerships Oy:n talousjohtajana helmikuussa.

”Jätän Delta Auton hyvään nousuvireeseen. Osoitus tästä on Delta Auton nousu syksyllä parhaaksi autoliikeketjuksi Auto Bildin vertailussa, jossa tutkittiin palvelukokemusta autoliikkeissä. Koko tiimimme tekemä kova työ tuottaa tulosta, ja uskon trendin jatkuvan edelleen”, Lepistö sanoo.

Mari Onkamo on työskennellyt Delta Motor Groupissa erilaisissa talous- ja henkilöstöhallintotehtävissä vuodesta 2010. Viimeiset puolitoista vuotta hän on toiminut myös yhtiön hallinnollisena toimitusjohtajana.

”Monien hankalien vuosien jälkeen automarkkinoilla näkyy merkkejä piristymisestä. Delta Autossa aion keskittyä asiakaskokemuksen parantamiseen, prosessien tehostamiseen sekä tuloskunnon kehittämiseen”, Onkamo toteaa.

 

Lisätietoja:

Mari Onkamo, toimitusjohtaja, Delta Auto Oy, mari.onkamo (at) delta.fi, puh. 0207 408 111

 

Tietoa Delta-konsernista

Delta-konsernin muodostavat maahantuontiyhtiö Delta Motor Group Oy ja vähittäiskauppayhtiö Delta Auto Oy. Delta Autoon kuuluu lisäksi yksinomaan BMW-palveluihin keskittynyt Delta Bavaria.

www.deltamotorgroup.fi

 

Delta Auto

Täyden palvelun autoliikeketju Delta Auto myy ja huoltaa Kia-, Mitsubishi-, Mazda- ja Opel-autoja paikkakuntakohtaisesti lähes 30 toimipisteessään sekä Delta Bavariassa BMW-autoja.

 

Delta tarjoaa lisäksi huoltopalveluja kaikille merkeille. Delta Auto on myös maan suurimpia käytettyjen autojen myyjiä.  www.delta.fi