Delta avaa modernin vauriokeskuksen ja uuden huoltopisteen Helsingin Ala-Tikkurilaan

Täyden palvelun autoliikeketju Delta Auto Oy (Delta) avaa erillisenä liiketoimintayksikkönä toimivan Delta Vauriokeskuksen 18.11.2013 Helsingin Ala-Tikkurilaan. Samalla Deltan pääkaupunkiseudun huoltoverkosto laajenee, kun Delta avaa pk-seudun neljännen huoltopisteensä Vauriokeskuksen yhteyteen. Toimitiloissa tarjotaan valtuutetun merkkihuollon palvelut Kia- ja Mitsubishi -autojen lisäksi uutena myös Mazdalle, Jaguarille ja Land Roverille. Lisäksi uusi vauriokeskus tarjoaa Mazdan, Jaguarin ja Land Roverin peltikorjaamo- ja maalaamopalvelut niin ikään saman katon alta.

Delta on rakennuttanut uudelle vauriokeskukselle Kehä III:n varrella sijaitsevaan J. Rinta-Joupin kiinteistöön yhteensä 2350 m2 toimitilat, jossa hoidetaan keskitetysti kaikki Deltan pääkaupunkiseudun vauriokorjaukset. Uusi Vauriokeskus tarjoaa asiakkailleen monipuoliset peltikorjaamo- ja maalauspalvelut ja keskuksessa suoritetaan kaikki mahdolliset peltivaurioiden korjaustyöt puskurin naarmuista rungon oikaisuihin ja maalauksen osalta paikkamaalauksesta ylimaalaukseen. Uuden vauriokeskuksen töistä n. 95 % ennakoidaan olevan peltikorjauksia.

Maalaustyöt ammattitaidolla ja jouhevasti

Laajemmat maalaustyöt hoidetaan kahdessa modernissa läpiajettavissa maalauskammiossa, jotka mahdollistavat viimeistellyn lopputuloksen lisäksi maalaustyön jouhevuuden sekä pienentävät työjonoja erityisesti silloin, kun autoja on menossa maalaukseen useita. Lisäksi Vauriokeskus tarjoaa tuulilasinkorjaus- ja vaihtopalvelua sekä huollon sijaisautopalvelua.

Huoltoverkosto laajenee

Deltan pääkaupunkiseudun huoltoverkosto laajenee pääkaupunkiseudulla Vauriokeskuksen yhteydessä sijaitsevaan neljänteen toimipaikkaansa, jossa Delta tarjoaa valtuutettua merkkihuoltopalvelua Kian ja Mitsubishin lisäksi myös Mazdalle, Jaguarille sekä Land Roverille. Lisäksi uusi Ala-Tikkurilan huoltopiste tarjoaa monipuoliset huoltopalvelut automerkistä riippumatta.

Työn edistymistä voi seurata verkossa

Autovirran hallintaan käytetään edistyksellistä prosessijärjestelmää, joka mahdollistaa toiminnan läpinäkyvyyden myös asiakkaalle. Asiakas voi niin ikään reaaliajassa katsoa verkkosivuilta, missä työvaiheessa hänen ajoneuvonsa prosessissa kulkee. Osana kokonaisvaltaista palvelua Vauriokeskus luovuttaa kuntoon saatetut autot asiakkaalle maksutta aina pestynä ja imuroituna.

Palvelua myös lauantaisin

Vauriokeskus työllistää yhteensä 37 työntekijää ja keskus on auki myös lauantaisin. Keskuksen uusituissa toimitiloissa työskentelee myös Deltan puhelinpalvelukeskus, joka huolehtii keskitetysti pk-seudun huollon ajanvarauksista sekä aktiivisesta asiakasyhteydenpidosta.

Deltan Vauriokeskus palvelee osoitteessa Aamuruskontie 6, 00750 Helsinki (2. kerros). Palveluajat: ma-pe klo 07:00-18:00, la 10:00-15:00, su suljettu.