Delta Bavaria käynnistää BMW-liiketoiminnan Lahdessa

BMW:n jälleenmyyjä Delta Bavaria aloittaa BMW-merkkisten autojen myynnin ja huollon Lahdessa. Delta Bavaria Lahti on BMW:n lippulaivaliike ja Suomen ensimmäinen BMW:n uusien jälleenmyyjästandardien mukainen näyttelytila. Yksinomaan BMW-palveluihin keskittyvän Delta Bavaria Lahden tuotevalikoimaan kuuluvat BMW:n uusien ajoneuvojen lisäksi BMW Premium Selection -vaihtoautot.

BMW:n brändin mukaiseksi uudistetussa Lahden Delta Bavaria -liikkeessä vietetään avajaisviikonloppua lauantaina 13.4. ja sunnuntaina 14.4.2013. Avajaisviikonloppuna Delta Bavaria Lahdessa on kävijöille luvassa pientä tarjoilua sekä lukuisia avajaistarjouksia. Paikan päällä on myös BMW-erikoiskalustoa nähtävillä ja koeajettavissa. Delta Bavaria Lahdessa avajaisviikonloppuna käyneiden kesken arvotaan BMW Cruise Bike (ovh. 1050 €).

Delta Bavaria Lahti työllistää 10 henkeä. Koko henkilökunnalla on vankka BMW-tausta: molemmilla mekaanikoilla BMW-koulutus ja toisella mestarimekaanikkotutkinto, BMW-varaosavastaavalla 20 vuoden kokemus merkistä, huoltopäälliköllä viiden vuoden kokemus ja myynnillä sekä johdolla usean vuoden kokemus BMW-liiketoiminnoista. Sekä myynnin että huollon työkalut ja välineet edustavat uusinta- ja BMW:n viimeisimpien vaatimusten mukaista tekniikkaa. Kaikki Lahden alueen BMW-osaaminen sekä BMW-henkilökunnan että laitteiden osalta on keskittynyt Delta Bavarialle.

MikkoHeiskanen_92x96

Mikko Heiskanen
Delta Bavaria
johtaja, BMW

”Olemme erittäin ylpeitä saadessamme BMW-edustuksen Lahteen. BMW on yksi arvostetuimmista automerkeistä ja aiomme kunnioittaa edustustamme tarjoamalla asiakkaillemme ensiluokkaista myynnin- ja huollon palvelua lippulaivaliikkeessämme huippuluokan BMW-henkilöstön voimin. Tavoitteenamme on verkostoitua paikallisesti ja olla läsnä myös yritysten ja yrittäjien keskuudessa”, toteaa avajaisista innoissaan oleva Delta Bavarian liiketoimintajohtaja Mikko Heiskanen.

Delta Auto ja Oy BMW Suomi Ab allekirjoittivat BMW:n jälleenmyyntisopimuksen maaliskuussa 2013. BMW-liiketoiminta on Deltalla oma liiketoimintayksikkönsä, Delta Bavaria. Delta käynnistää BMW-merkkisten autojen myynnin ja huollon syksyllä 2013 myös Kouvolassa ja Lappeenrannassa.

Delta Bavaria Lahti palvelee osoitteessa Tupalankatu 5, 15680 Lahti. Liike on avoinna tulevana lauantaina klo 10-15 ja sunnuntaina 11-15.
Kotisivut: Deltabavaria.fi

Lisää aiheesta:

Havainnekuvat Delta Bavaria Lahden liikkeestä

BMW_DeltaBavaria_Lahti-4 BMW_DeltaBavaria_Lahti-3 BMW_DeltaBavaria_Lahti-2