Delta Bavaria Lahdelle positiivinen vastaanotto

Uuden BMW:n lippulaivaliike Delta Bavaria Lahden avajaisia vietettiin 12.-14.3.2013. Avajaisviikonlopun aikana BMW:n brändin mukaiseksi uudistetussa liikkeessä vieraili yli 1000 henkeä. Merkistä ja uudesta jälleenmyyjästä kiinnostuneille esiteltiin muun muassa BMW:n erikoiskalustoa, jota oli mahdollisuus myös koeajaa. Vierailijoita hemmoteltiin lisäksi useilla avajaistarjouksilla.

BMW_Bavaria-336

”Olemme erittäin hyvillä mielin, sillä Delta Bavaria Lahti on saanut avajaisissa ja sen jälkeen hienon vastaanoton asiakkaidemme keskuudessa. Asiakasvirta on ollut tasaista myös avajaisten jälkeen ja olemme tehneet jo mukavasti kauppaa ensimmäisen kuukauden aikana. Myös BMW-huollon asiakkaat ovat löytäneet ilahduttavasti liikkeeseemme”, kertoo Delta Bavaria Lahden autotalonpäällikkö Markus Suihkonen.

BMW_Bavaria-528

”Avajaisviikonloppuna vieraat pääsivät tutustumaan autojen ja henkilöstön lisäksi muun muassa liikkeen huippumoderneihin asiakas- ja neuvottelutiloihin. Liikkeeseen rakennetaan ja sisustetaan myös asiakkaille tarkoitettu lounge-tila, jossa tarjoamme muun muassa langattomat tietoliikenneyhteydet. Loungeen on lisäksi valmisteilla videoneuvottelumahdollisuus, jonka tarkoitus on helpottaa esimerkiksi asiakkaiden työpäivän keskellä tapahtuvaa asiointia”, iloitsee Suihkonen.

BMW_Bavaria-478

”Delta Bavaria Lahden autotaloon on parhaillaan rakenteilla myös brändituotteiden BMW-shop, jollaista Suomessa ei vielä ole. Panostamme brändituotekauppaan vahvasti”, kertoo liikkeen lähitulevaisuuden suunnitelmista BMW:n liiketoiminnasta Deltalla vastaava johtaja Mikko Heiskanen.

Asiakkaat toivottavat tervetulleeksi liikkeen kymmenhenkinen, vankan BMW-taustan omaava henkilökunta.

Team-0314

Ylärivi vasemmalta oikealle:
Kari Erola automyyjä, Janne Huttunen automyyjä, Esa Torkkel mekaanikko, Sami Lahtinen mekaanikko, Vesa Marttila huoltopäällikkö
Alarivi vasemmalta oikealle:
Heikki Pitkänen varaosavastaava, Pia Vainikka asiakaspalveluvastaava, Markus Suihkonen autotalon päällikkö, Janne Määttänen huoltomyyjä, Mikko Heiskanen liiketoimintajohtaja

BMW_Bavaria-482

Asiakastilat on suunniteltu miellyttäviksi nykyaikaiset informaatioratkaisut huomioiden.

BMW_Bavaria-567

Näkymä pääovilta huollon tiskille.

BMW_Bavaria-495

Uusien BMW-autojen Driving Gallery -näyttelytila.

BMW_Bavaria-639

BMW Premium Selection -vaihtoautojen näyttelytila.


Linkit:

Lisää aiheesta: