Delta vauhdittaa Savonlinnan Oopperajuhlia monimerkkisellä kalustollaan

Delta Motor Group Oy:n (Delta) ja Savonlinnan Oopperajuhlien toinen yhteistyövuosi käynnistyi uuden festivaalijohtajan Jan Strandholmin johdolla. Deltan laajentuneen merkkivalikoiman puitteissa Savonlinnan katukuvassa nähdään tulevana kesänä Kia-, Mitsubishi-, Opel- ja BMW-merkkisiä tapahtuma-autoja. Kesän tapahtuma-autoilla ajetaan yhteensä yli 15 000 kilometriä Savonlinnan Oopperajuhlien aikana.

SOJ_BMW

BMW tapahtuma-auto.

”Yhteistyö Deltan kanssa on jatkunut erinomaisesti. Luotettava kumppani ja laaja kattaus taiteilijoitamme ja vieraitamme hyvin palvelevia laatuautoja on Oopperajuhlien kannalta lyömätön kombinaatio. Puollamme autovalinnoissamme vähäpäästöisiä autoja ja tänä kesänä kuljemme osittain täysin päästöttömästi, kalustoomme kuuluu nimittäin Mitsubishin sähköauto. Nyt odotamme malttamattomina juhlien alkamista”, kommentoi festivaalijohtaja Jan Strandholm käynnistyvän sesongin kuulumisia.

Jan Strandholm_SOJ_695x354

”Yhteistyö Deltan kanssa on jatkunut erinomaisesti”, kertoo festivaalijohtaja Jan Strandholm.

”Olemme saaneet yhteistyöstämme paljon positiivista palautetta sidosryhmiltämme. Ooppera tarjoaa upean elämyksen ja organisaation ylpeänä tukijana on ilomme tarjota Oopperajuhlille huoletonta autoilua tyylikkäillä ja moderneilla kulkupeleillä ”, kuvailee Deltan toimitusjohtaja Jyrki Kupila yhteistyötä. Delta solmi viime vuonna satavuotisjuhlavuottaan viettävän Savonlinnan Oopperajuhlien kanssa kolmivuotisen yhteistyösopimuksen.

MP_SOJ_02

Tapahtuma-autoina muun muassa Kia Sorento, Mitsubishi ASX ja Mitsubishin sähköauto i-MiEV.

Savonlinnan Oopperajuhlat on kansainvälisesti tunnetuin suomalainen kulttuuritapahtuma ja yksi merkittävimpiä matkailukohteitamme.

soj_logo metalli

www.operafestival.fi

Savonlinnan Oopperajuhlat on vuosien saatossa kasvanut kuukauden mittaiseksi kansainväliseksi festivaaliksi. Sen kävijämäärä on noin 60 000 vierasta vuodessa, siitä runsaat 10 prosenttia on ulkomaalaisia.

Ooppera Savonlinnassa on kokonaisvaltainen elämys, joka muodostuu korkeatasoisista oopperaesityksistä ja konserteista, keskiaikaisen Olavinlinnan ainutlaatuisesta tunnelmasta ja kesäisestä Savonlinnasta luonnonkauniine ympäristöineen. Savonlinnasta on tullut käsite oopperanystävien keskuudessa kautta maailman. Oopperajuhlien rahoituksesta n. 14 % tulee Opetusministeriön ja Savonlinnan kaupungin toiminta-avustuksista, lähes 70 % pääsylipputuloista ja n. 10 % yritysyhteistyösopimuksista.

SOJ_3_BMW_

 

Linkit:

Verkkoartikkelit: