Deltalle BMW:n edustus

Delta Auto Oy ja Oy BMW Suomi Ab ovat allekirjoittaneet BMW:n jälleenmyyntisopimuksen. Sopimus koskee BMW-merkkisten uusien ja käytettyjen autojen vähittäismyynnin sekä huoltotoimintojen aloittamista Lahdessa, Kouvolassa ja Lappeenrannassa. BMW-liiketoiminta on Deltalla oma liiketoimintayksikkönsä, Delta Bavaria.

Delta Bavarian varsinainen liiketoiminta käynnistyy Lahdessa huhtikuun aikana, Lappeenrannassa ja Kouvolassa puolestaan syksyllä 2013. Delta Bavaria Lahti saa uuden ilmeen BMW:n lippulaivaliikkeenä ja se on valmistuessaan Suomen ensimmäinen BMW:n uusien jälleenmyyjästandardien mukainen näyttelytila. Lahden, Kouvolan ja Lappeenrannan rakennushankkeiden arvo on yhteensä noin neljä miljoonaa euroa.

Deltan nykyinen Lahden toimipiste uudistetaan BMW:n brändin mukaiseksi ja merkin myynti- ja huoltotoiminnot käynnistyvät huhtikuun 2013 aikana. Tuotevalikoimaan kuuluu BMW:n uusien ajoneuvojen lisäksi BMW Premium Selection -vaihtoautot. Delta Bavaria Lahti työllistää arviolta noin 10 työntekijää. Kia ja Deltan Helmi-vaihtoautot siirtyvät BMW:n autotalon vieressä olevaan toimitilaan.

Kouvolan ja Lappeenrannan autotalojen hankkeet aloitetaan kuluvan kevään aikana. Tavoitteena on käynnistää varsinainen liiketoiminta paikkakunnilla syksyllä 2013. Kouvolan ja Lappeenrannan merkkivalikoimaan kuuluu BMW:n lisäksi mahdollisesti myös muita merkkejä. Tällä hetkellä Deltalla on Kouvolassa Kian edustus ja Lappeenrannassa Kia ja Mitsubishi.

”BMW Group Suomi toivottaa lämpimästi tervetulleeksi jälleenmyyjäverkostoonsa Delta Bavarian, joka BMW Group Suomen ohella asettaa asiakastyytyväisyyden korkealle yrityksensä toimintaa ohjaavana arvona. Lisäksi ensimmäisen BMW:n uusien jälleenmyyjästandardien mukaisen näyttelytilan rakentaminen Lahteen kertoo Delta Bavarian omistautumisesta ja tahtotilasta BMW-myynnin kehittämiseen”, toteaa käynnistyvästä yhteistyöstä Henri Jantunen, viestintäpäällikkö, BMW Group Suomi.

Jyrki Kupila

Jyrki Kupila

”Tämä on upea merkkipaalu yhtiön 75-vuotiaalla taipaleella. Otamme innolla ja kunnialla saksalaisen, maailman arvostetuimman automerkin edustukseemme nykyisten markkinoilla hyvin pärjänneiden aasialaismerkkien joukkoon”, iloitsee Delta-konsernin toimitusjohtaja Jyrki Kupila.

 

 

Delta Bavaria Lahden ammattitaitoinen henkilökunta palvelee osoitteessa Tupalankatu 5, 15680 Lahti.

Verkkoartikkelit

Kauppalehti 1.3.2013
» BMW:n myynnin kasvu ajaa muutoksiin

Talouselämä 1.3.2013
» BMW käynnistää suurhyökkäyksen Lahti, Lappeenranta, Kouvola, Pori, Mikkei, Kuopio..