Deltalle uusi yritysverkkosivusto

Delta on avannut täysin uuden konsernin toiminnasta kertovan yrityssivuston www.deltamotorgroup.fi. Verkkosivuston lanseeraus on osa tänä vuonna käynnistynyttä verkkoviestinnän projektia, jonka tavoitteena on parantaa Deltan eri kohderyhmille tarjoamia verkkopalveluita.

Deltamotorgroup.fi tuo läpinäkyvyyttä konsernin eri toimintoihin

Sara Hokkanen

Sara
Hokkanen

”Haluamme yrityssivuston myötä tuoda läpinäkyvyyttä konsernin eri toimintoihin. Yrityssivusto tarjoaa meille mahdollisuuden kertoa Deltan tarinaa ja pyrimmekin viestimään toiminnastamme mielenkiintoisesti ja erilaisista näkökulmista”, kertoo Deltan viestintäjohtaja Sara Hokkanen. ”Kaiken a ja o on laadukas ja päivittyvä sisältö”, jatkaa Hokkanen.

Tällä hetkellä yrityssivuston etusivulle on nostettu muun muassa tarina 30-vuotiaasta Mitsubishi Pajerosta sekä siitä, kuinka naiset tulevat valtaamaan autokaupan.

Medialle oma palveluosio

Deltan yrityssivustolla on huomioitu tiedotusvälineiden edustajat ja medialle onkin rakennettu oma aiempaa laajempi palveluosio. Sivusto toimii lisäksi keskitetysti Delta-konsernin avointen työpaikkojen ja työnhakuun liittyvän informaation julkaisukanavana. Sivustolta löytyy Deltaan liittyvät uutiset, talouden avainluvut, Kian ja Mitsubishin vuosikatsaukset ja tiedotteet sekä selkeä kuvaus organisaation rakenteesta avainhenkilöesittelyineen. Lisäksi uutisia voi selailla näppärästi myös aiheen ja ajankohdan mukaan.

Responsiivinen sivusto

Deltan uusi yrityssivusto mukautuu päätelaitteen mukaan, joten selaus toimii niin älypuhelimella, tabletilla kuin perinteisellä tietokoneellakin. Uutiset ovat jaettavissa myös sosiaalisen median kanavissa, kuten Facebookissa ja Twitterissä. Sivuston tekninen ratkaisu mahdollistaa myös monia vielä toistaiseksi käyttöönottamattomia ominaisuuksia, joiden puitteissa sivustoa kehitetään vuorovaikutuksellisempaan suuntaan.

Delta.fi palvelee kuluttajia

Uuden yrityssivuston myötä nykyinen Delta.fi keskittyy puhtaasti palvelemaan kuluttajia, kertomaan Deltan tarjoamista tuotteista, palveluista ja eduista. ”Verkon merkityksen kasvaessa autokaupassa entisestään olemme käynnistäneet projektin myös delta.fi kuluttajasivuston uudistamiseksi”, Hokkanen päättää.

» Kerro mielipiteesi uudesta sivustosta!


Linkit: